Krumme fik i anledning af sit 25 års jubilæum skænket sin helt egen bjesk

HJØRRING: Da Krumme Schmidt forleden kunne fejre sit 25 års jubilæum i Hjørring Handel, var en af gaverne en flaske bjæsk - brygget på vingummibamser.
De glade givere var Jesper Hjortdal, Gert Jensen og en lokale bjeskbrygger Peter Mortensen, der er i færd med at etablere et lille destilleri og en butik, der skal sælge øl og spiritus i Stokbrogade. Det skal ligge i forbindelse med Midtbyens Øl- & Bjæskstue, der meget snart åbner samme sted.
Krumme Schmidt blev glad og beæret over at modtage bjesken - Krumme Special - brygget på vingummibamser. Og bryggeren overvejer at sætte de liflige dråber i produktion, så flere kan få gavn og glæde af drikken.
- Krumme har i mange år udleveret beroligende vingummibamser - ikke bare til børnene, men også til stressede forældre. Og sådan et jubilæum kan jo godt være lidt stressende, og der er meget at se til, som Krumme siger - så vi tænkte, at Krumme også skulle have lidt beroligende. En bjesk lavet på vingummibamser må være helt i krummes ånd, tilføjer Peter Mortensen.
Flere spurgte om muligheden for at få en Krumme-bjesk.
- Men de har jo ikke smagt den, og de ved ikke hvor sød den er, smiler Peter Mortensen.
- Jo mindre det er giftigt, er jeg sådan set klar til at putte hvad som helst i bjesken, smiler han.
På bagsiden er flasken har Peter Mortensen indgraveret et portræt af Krumme - med den høje hat. Og hermed har Krumme både fået egen bjesk og egen flaske.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...