Jeanet Been har drevet klinik i 17 år på Lolland - nu har hun fået lokale hos fysioterapeuterne på Åstrupvej

HJØRRING: Jeanet Been har åbnet Klinik Optimé hos Højvangen Fysioterapi på Åstrupvej i Hjørring.

Jeanet er eksamineret kranio-sekral-terapi, psykoterapeur og NGH hypntisør.

- Min erfaring spænder vidt fra behandling af kolikbørn, indelæringsvanskeligheder, angst og stress til muskel- og ledsmerter, piskesmældslæssioner og iskiassmerter, fortæller Jeanet.

Klinikken har i 17 år haft adresse i Maribo på Lolland.

- Men da jeg har forelsket mig i smukke Vendsyssel, er jeg flyttet til Hjørring i september 2019, fortæller Jeanet Been, der er kirkesanger i Bjergby-Mygdal Kirke og danner par med Rune Møller Nielsen.

Og Rune var ret beset den direkte anledning til, at Jeanet flyttede til Hjørring. Hendes forelskelsen omfattede nemlig ikke alene Vendsyssel men også vendelboen Rune, der også er kirkesanger.

Og sammen tager parret ud og underholder med sang og musik i duoen ”Jeanet og Rune Møller Nielsen”.

Sporskiftet

At Jeanet afsøgte alternative behandlingsformer begyndte egentlig med en gigtsyg hund.

- Jeg kom i kontakt med en praksislæge, der også havde alternativ uddannelse. Jeg gik til hånde hos ham på klinikken og fik en masse viden. Og jeg blev inspireret til at lære mere - også fordi han som jeg havde en filosofi om, at det fysiske og psykiske hænger sammen.

Oprindeligt er Jeanet Been uddannet i hotelbranchen og har været receptionschef i mange år, inden hun skiftede spor og bevægede sig ind i det alternative behandlerunivers. I Maribo var klinikken indrettet i privaten.

- Det er fedt, at jeg nu får mulighed for at have min klinik hos Højvangen Fysioterapi - det betyder jo, at jeg får kollegaer og bliver en del af fællesskabet i huset.

- Det er dejligt, når det etablerede behandlersystem og det mere alternative kan spille sammen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...