Jens Fisker spiller på Havrevang

LØNSTRUP: Som noget helt nyt inviterer Havrevang i Lønstrup til frokost-jazz - i første omgang 17. juni og 30. juni kl. 12.30.
- Festlokalet er næsten booket alle weekender hele året rundt, men vi vil gerne prøve at skabe noget nyt på Havrevang og da en ekstra dato blev ledig, tænkte vi, at det ville være et godt tidspunkt. Vi synes at her var en mulighed, som ikke i forvejen er i Lønstrup, men som passer godt til byen og den stemning, der er her, lyder det fra indehaverne af Havrevang, der ligger på Lønstrupvej.
- Vi har fået et godt samarbejde med den lokale musiker Jens Fisker, hvor vi allerede til vores reception kom i snak omkring muligheden for at lave jazz frokoster. Jens har i 2005 modtaget prisen som årets JazzClasher og har efterfølgende udgivet pladen Paysage, tilføjes det.
Navnet "på kanten" hentyder både til, at Lønstrup ligger på kanten med de stejle skrænter - samtidig henviser det også til musikken fra Jens Fisker og hans kollegaer - sangerinde Anne Marie Jensen og kontrabassist Thomas Sejthen - som har lovet at give de amerikanske standards et personligt udtryk og insisterende swing.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...