Der venter flot billed- og fotokunst af to spændende kunstnere

TVERSTED: Der står jazz live, maleri og fotokunst på programmet, når Galleri Tornby inviterer inden for til fernisering lørdag den 10. oktober

- Der venter flot billed- og fotokunst af to spændende kunstnere, lyder det i en pressemeddelelse fra galleriet.

- Vi har med stor fornøjelse lavet udstillingsaftale med den anerkendte danske billedkunstner Birgit Guldager og fotografen Lars V. Andersen. Begge kunstnere deltager i ferniseringen.

På ferniseringsdagen åbnes dørene allerede klokken 11.

- Og klokken 13 præsenterer vi lækker, rytmisk jazz med supertalentet Casper Hejlesen, der fyrer den af på sin jazzguitar blandt andet med numre fra en skive, der snart lanceres. Det er samtidig startskuddet til en fantastisk jazz-uge i Tversted, hvor festivalen Tversted JazzyDays præsenterer et virkelig flot program af jazz på internationalt niveau.

- Vi vil overholde myndighedernes påbud og anbefalinger hvad angår COVID-19. Alle interesserede er velkomne til såvel fernisering som koncert på Galleri Tornby, der Skagensvej 53B ved Tversted.

Galleriet holder ekstraordinært åbent i efterårsferien, hvor udstillingen kan ses alle dage i perioden 10. oktober - 18. oktober klokken 11–16, dog er der lukket mandag den 12. oktober - og derefter åbent på søndage frem til og med den 15. november.

Læs mere på www.galleritornby.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...