Torsdag 22. november får en af Hjørrings italienske restauranter, La Maschera di Ferro i Stokbrogade, besøg fra Umbrien.

HJØRRING: Danskerne elsker det italienske køkken, som er meget mere end bare pasta og pizza. Hver region har sine egne specialiteter, som er med til at skabe verdens rigeste køkkenkultur.

Torsdag 22. november får en af Hjørrings italienske restauranter, La Maschera di Ferro i Stokbrogade, besøg fra Umbrien.

Det er kokken Valter Buompadre fra San Mariano, som er blevet lokket til Vendsyssel for at give gæsterne i Stokbrogade nogle spændende smagsoplevelser fra Umbrien.

Valter Buompadre har sit eget spisested i den lille by lidt udenfor Perugia, hvor han – sammen med sin kone - siden 2005 har forkælet gæsterne med umbriske specialiter og kulinariske traditioner.

Umbrien er kendt for sin salami, skinke og trøfler, men også for vin, olivenolie, brød og lækre desserter. Og han har selvfølgelig taget en række specialiteter med til Hjørring, som gæsterne har mulighed for at købe direkte af ham.

Han vil også lave en middag torsdag aften klokken 18 for interesserede, der måske skal have genoplivet minder fra et besøg i den italienske region lige midt i det lange land.

Det vil være en god ide at reservere pladser til torsdagens arrangement ved at ringe til La Maschera Di Ferro. Er der stor interesse, så tager Valter Buompadre en ekstra dag i Hjørring og laver middagen fredag aften også.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...