Fairy Hills spiller ”dagligstuekoncert”, mens gæsterne hygger med kaffe og kage

HJØRRING: Fairy Hills spiller en række ”dagligstuekoncerter” her i efteråret. Den første løber af stablen torsdag den 24. oktober, kl. 19.30 i Mettes Kaffestue

i Tornby Gl. Købmandsgård.

Entréen er 80 kroner, og billetter kan bestilles hos købmandsgårdens formand, Lisbeth Ottosen.

En koncert med Fairy Hills er en rejse i den irske folkemusik. Bandet fortæller om sig selv: ”Vi spiller medrivende reels, jigs, og hornpipes, synger smukke ballader og muntre, kendte sange, bl.a. The wild Rover, Whisky in the jar og The leaving of Liverpool.

Oplev den irske folkemusik med bramfrie sange, mærk duften saltvand og tovværk i sømandssange og sea-shantys og bliv revet med af smukke kærlighedssange.

Vi runder britisk Folk, inden vi følger de mange irlændere, som emigrerede til USA i 1800´tallet. Vi følger i deres fodspor og slutter koncerten med amerikansk folk og country.

Der bliver rig mulighed for både at synge og klappe med, og den velspillede musik leveres med gode historier og godt humør.

Fairy Hills er garanter for en sjov og munter aften, der rører både hjertet og lattermusklerne.”

Fairy Hills består af: Mats Lindblad: Guitar og mandolin, Rune Skjold Mikaelsen: Trommer og cajon og Kaj Bertelsen: Harmonika, guitar, tinwhistle og sang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...