Søndag går det løs med musik, mad, boder og rundvisning på Vrejlev Kloster

VREJLEV: På Vrejlev Kloster er det efterhånden blevet en tradition at åbne gårdsplads, hovedbygning og klosterhave til et årligt Klostermarked. Klostermarkedet holdes på Vrejlev Kloster ved Poulstrup søndag 9. juni fra kl. 10 - 16, og i samme tidsrum er Vrejlev Kirke åben.

Vrejlev Klostermarked bliver en dag med ægte markedsstemning, hvor gæsterne kan komme og opleve en lang række boder med blandt andet planter, beklædning, håndarbejde, husflid, kunsthåndværk, samt et fødevaremarked med delikatesser baseret på landsdelens kvalitetsfødevarer - og naturligvis er en af boderne fra Ingstrup Mejeri, der laver ost og smør af mælken fra køerne på Vrejlev Kloster. Sulten kan også stilles i caféen i hovedbygningens spisestue og riddersal, og den gode stemning underbygges med ”Advokatens New Orleans Jazz Band”, der spiller gårdspladsen op.

Malthe C. Holst fra Vrejlev Kloster viser rundt på Vrejlev Klosters landbrug kl. 11.45, og i Vrejlev kirke og på kirkegården vil der være rundvisning ved Kirsten Blichert, og det foregår kl. 13.45.

Vrejlev Klosters flotte have står i fuldt flor netop nu og klosterhaven er åben for publikum. I klosterhaven giver SHI´s dygtige Landsdelsjuniorhold gymnastikopvisning kl. 14.30. Til børnene er der ponyridning, klappedyr og underholdning, samt snobrødsbagning, mens der er udstilling af nye biler, havemaskiner, veteranbiler og veterantraktorer for ”de store drenge”. På gårdspladsen sælges isvafler med is fra Is Kompagniet, lavet af mælken fra Vrejlev Klosters køer, kolde fadøl fra Løkken Bryghus, sodavand, vand og varme grillpølser fra Rosenbeck Frilandskød.

Der er gratis adgang for personer under 15 år, samt for deltagere i Klostertrail.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...