Sport 24 lukker sin nuværende butik i Strømgade og samler kræfterne i Metropol

HJØRRING: Der er fart på i Sport 24-kæden: For nylig offentliggjorde kæden, at 21 Intersport-butikker - heraf fem i Nordjylland - overgår til Sport 24 den 1. oktober. Per 1. juni har yderligere to sportsbutikker foretaget den samme udskiftning - denne gang i Hjørring og Nørresundby.
De to butikker er ejet af entreprenørvirksomheden A. Enggaard, og er placeret i de to butikscentre Metropol i Hjørring og Nørresundby Citycenter. I forbindelse med overtagelsen af butikken i Hjørring lukker Sport 24 sin nuværende butik på Strømgade og samler kræfterne i Metropol.
- Placeringen i Metropol er optimal og en lokation, vi længe har ønsket at flytte ind i. Samtidig har de nye lokaler den helt rette størrelse, der sikrer, at vi bliver endnu mere skarpe på, hvilke varer, vi har i butikken. Kunderne kommer ikke til at mærke den store forskel. Vi vil have alle de kendte brands, og servicen vil fortsat være i top. Vi ser særligt frem til samarbejdet med de mange sportsklubber, som er tilknyttet butikken og har været et af butikkens absolut stærkeste forcer, fortæller Lars Elsborg, der er direktør i Sport 24.
Koncernen Sport 24 havde inden den kraftige ekspansion 25 butikker, 38 outletbutikker og otte business-afdelinger, og er dermed nu landets største kæde af sportsbutikker.
I modsætning til den store pulje af 21 butikker, der alle var privatejede og derfor skiftede franchisekæde, er butikkerne i Hjørring og Nørresundby ejet af Sport 24 selv. Og hovedkontoret har længe haft kikkerten rettet mod Nørresundby-butikken i Nørresundby Citycenter. Der er nemlig kamp om de bedste placeringer i de store byer, og indkøbscentre er en garanti for et konstant flow af kunder.
- Butikken i Nørresundby er spændende for os. I den seneste tid har den vist god vækst, og vi glæder os til at arbejde videre med den flotte butik, fortæller Lars Elsborg.
Sport 24 sælger i den kommende tid ud af de varer, der ikke skal markedsføres i fremtiden, mens mange nye produkter bliver fyldt op på hylderne.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...