Lydkanten plejer den nordjyske talentmasse på Café Chic Oldschool - mulighed for at komme på talenthold

HJØRRING: Lydkanten har siden 2014 arbejdet for at udvikle morgendagens musikalske stjerner i Nordjylland. Rekrutteringsarbejdet til næste års forløb er så småt gået i gang, og i år er der lagt ekstra stort fokus på sangskrivere og musikere fra Hjørring Kommune.
Torsdag 20. september kl. 20 inviteres unge, lokale musikere og sangskrivere derfor til inspirationsaften på Café Chic Oldschool i Hjørring. Målet med aftenen vil være at sprede ordet om Lydkantens arbejde, men for kommunikations- og rekrutteringsansvarlig i Lydkanten, Katrine Arp, er der også et andet formål:
- Vi har et ønske om, at alle dem, der skriver musik i Nordjylland, har et fællesskab at træde ind i. Det vil vi gerne være med til at tilbyde. Aftenen skal derfor opfattes som en god mulighed for at netværke med andre musikere, samt møde mennesker, der arbejder med kultur.
Hver 2. torsdag holder cafeen i øvrigt de Åben Scene, hvor lokale musikere inviteres til at spille.
Jonas Jeppesen, en af medarrangørerne af Åben Scene, siger:
- Det er min erfaring, at der i Hjørring faktisk gemmer sig en masse unge musiktalenter. Dem skal vi have frem i lyset. Så det er oplagt, at Åben Scene hjælper med at arrangere en aften, hvor vi samler kommunens musikere til en snak om talentudvikling i Nordjylland. Der er mange muligheder for at dygtiggøre sig, og Lydkanten er et klart bud.
På aftenen vil de unge musikere blive præsenteret for Lydkantens arbejde og de muligheder, der forelægger, hvis man bliver optaget på forårets talenthold. Der er plads til 10 elever fra hele regionen.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...