355 børn i Hjørring Kommune fik sidste år julegaver fra den private borgerindsamling

HJØRRING: Der er også i Hjørring Kommune udsatte børn, hvis forældre har svært ved at få råd til at give børnene julegaver.

Derfor har Susanne Hald igen i år taget initiativ til at støtte familierne, og hun har brug for frivillige hjælpere. Initiativet sker i et samarbejde med Børne- og Familieafdelingen i Hjørring Kommune, som finder familierne. Sidste år fik 355 børn glæde af initiativet.

- Vi har lånt et lokale i DanaCup på Børge Christensensvej 12 - Hyttebyen. Her vil vi tage imod brugt og nyt legetøj eller andre ting til børn og unge mellem 0 og 18 år. Det kan også være mobiltelefoner eller aflagte computere, som vi får renset og får lagt taletidskort i, fortæller Susanne Hald.

- Det kan også være et nyt progem til pc’en, så de er brugbare for de børn, der har behov for sådan en.

Indsamlingen af legetøj og effekter foregår hver eftermiddag fra mandag til fredag mellem klokken 14 og 17. Indsamlingen begynder mandag 4. november og løber til og med 22. november.

Her vil frivillige tage imod tingene som doneres og herefter pakke dem ind til børn i matchende aldersgrupper.

Der kan desuden støttes med pengebeløb, som indbetales til en konto i Nordjyske Bank eller til Susanne Hald på mobilpay.

- Har du lyst til at hjælpe med initiativet enten ved at tage imod ting til børnene eller også til at pakke tingene ind, kan du kontakte Susanne Hald på susannehald115@hotmail.com eller på telefon 40532327.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...