I hele uge 32 er der gang i Ilbro. Ilbro-Lørslev Idrætsforening afholder atter idrætsuge med aktiviteter hver aften hele ugen.

Mandag aften er der turnering med 4 herreseniorhold.

Tirsdag aften er det kvindefodbolden med 4 hold og samme aften er der minifodbold. Det er nemlig lykkedes at starte fodbold op i samarbejde med Lørslev skole.

- Fantastisk at vi atter har ungdomsfodbold i klubben, konstaterer klubben.

Onsdag er det så de gamle gutter der er på banen, nemlig turnering med 8 veteranhold og 3 superveteranhold. Så der skulle være mulighed for at lure nogle tricks af ...

Torsdag bliver der firma/gade/familie/by holdturnering - en aften hvor underholdningen er vigtigere end resultatet.

Fredag er der atter havetraktortræk, en aften hvor der plejer at komme rigtig mange tilskuere. Derudover byder aftenen på kræmmermarked, eventuelt i det store telt der sættes op på pladsen torsdag aften.

- Lørdag slutter idrætsugen nemlig med en af de store fester, med nonstop 2 orkestre og igen i år med en revy der underholder og nok hænger et par stykker til tørre. Revyen hedder i år: Og det skete igen, oplyses det.

På pladsen er der i øvrigt boder med forfriskninger at købe hele ugen.

- En uge med arrangementer der kun lader sig gøre med masser af frivillige og gode sponsorer og en masse spillere der vil have en god oplevelse, lyder det fra klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...