Dagene byder blandt andet på gejlede havetraktorer, mandfolk på mountainbike, fodbold og fest

ILBRO: Så er der igen gang i Ilbro. I uge 32 fra tirsdag til lørdag holder Ilbro-Lørslev IF idrætsuge med mange forskellige aktiviteter. - Tirsdag er det vores unge fodboldspillere, der afholder en turnering med hold fra Taars, Bjergby/Astrup og Try-Thorshøj. Det vil være lokalopgør med gode kampe og en intens stemning, lyder det fra Flemming Andreasen, der er formand for Ilbro-Lørslev Idrætsforening.

- Onsdag er det så de gamle gutter, der skal på banen, nemlig 8 veteranhold og 4 superveteranhold. En aften med masser af fodbold, men også masser af hygge imellem kampene, tilføjer formanden-

Torsdag vil der være firma/gade fodboldturnering. En aften hvor underholdningen er vigtigere end resultatet!

Fredag byder som sædvanlig på havetraktortræk med god underholdning af DJ og gejlede havetraktorer.

- Fredag aften vil vores Mandfolk på Mountainbike ligeledes vise, hvad de dur til. De har nu snart i et år, med stor succes, kørt hver lørdag formiddag og onsdag aften, så de vil komme med deres MTB og vise, hvad de kan. Der vil også være mulighed for at få en prøvetur på en af klubbens Mountainbikes.

Lørdag slutter idrætsugen med en af de store fester, med nonstop to orkestre og igen i år med en revy, der underholder og nok hænger et par stykker til tørre.

På pladsen er der boder med forfriskninger at købe hele ugen.

- Det er en uge med arrangementer, der kun lader sig gøre med masser af frivillige og gode sponsorer og en masse spillere, der vil have en god oplevelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...