Foredrag om kommunikation, kompetencer og mellemmenneskelig forståelse

HJØRRING: På Hjørring Bibliotek kan du møde Peter Ettrup til et foredrag om kommunikation, kompetencer og mellemmenneskelig forståelse.

Det sker tirsdag 14. maj på Hjørring Bibliotek kl. 19.00, og det bliver en aften, hvor vores hverdag sættes ind i en musisk ramme: For eksempel kombineres dirigentens kropssprog med retorikerens sproglige virkemidler, og det bliver klart, at musikken spiller ind, hver gang vi taler med hinanden. Det er nemlig ofte musiske færdigheder som fx rytme, timing og scenisk udstråling, der afgør, om vi opnår gode, faglige resultater.

Foredraget præsenterer en lang række værktøjer, der problemløst kan bruges af alle, der ønsker at forbedre deres almindelige kommunikation i dagligdagen.

Peter Ettrup Larsen er uddannet dirigent fra Sibelius Akademiet i Helsinki i Finland (1993), hvorfra han også har doktorgraden i symfonisk direktion med speciale i Carl Nielsens symfoniske musik (2015). Ved siden af et internationalt virke som freelance dirigent har han også været chefdirigent for Slesvigske Musikkorps (2013-2016), pædagogisk projektdirigent ved Aalborg Symfoniorkester (2014-2016) samt lektor i direktion ved Sibelius Akademiet (2010-2016).

Foruden dirigentuddannelsen har Peter Ettrup diplomeksamen i klarinet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København (1991), og han er cand.mag. i musikvidenskab og retorik fra Københavns Universitet (1994). Peter Ettrup har udgivet såvel bøger som egen musik og indspillet cd’er med en lang række danske orkestre. Endelig optræder han jævnligt i erhvervslivet og på konferencer, hvor han bygger bro mellem det talte sprog og kropssproget. Peter Ettrup er blandt andet kendt for sin medvirken i DR’s dirigentprogram Maestro.

Foredraget er arrangeret af Hjørring Bibliotekerne og Hjørring Musiske Skoles Voksenundervisning, og billetter kan købes forinden på www.hjbib.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...