Hjørringenserne kan stemme om det bedste take away inden den 1. juni

HJØRRING: Mens hele restaurationsmiljøet i Hjørring har været lukket ned for spisende gæster, så har hjørringenserne til gengæld i stor stil udnyttet, at det har været muligt at få leveret take away til hoveddøren.

Otte af de mest populære take away steder er nu nomineret til årets bedste take away restaurant. Og Hjørrings mest populære restaurant kåres i løbet af juni.

Det er den landsdækkende take away portal Hungry.dk, der på baggrund af blandt andet hjørringensernes bedømmelser på Hungry.dks hjemmeside og i appen, har udvalgt de otte nominerede restauranter. Men det er byens brugere, som bestemmer vinderen.

- Vi har sammenholdt data fra kundernes bedømmelser med de oplysninger, vi har i databasen i øvrigt, og det giver os et præcist billede af, hvilke restauranter, der er mest populære, siger Rune Risom adm. direktør hos Hungry.dk i en pressemeddelelse.

De otte nominerede Hjørring-restauranter er: City Pizza, Elins Pizza, Highway 66, Hjørrings Pizzaria, Nordisk Buffet, Pizza Bella, Sandwich Kongen, Wendy’s Pit

Hjørringenserne skal afgive deres stemmer inden den 1. juni – det foregår på www.hungry.dk/hungryheroes. Herefter kåres vinderen i løbet af juni måned.

- Selvom take away i dag er meget mere end burgere og pizzaer, så viser vores analyser og statistikker, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der er de mest populære take away retter. Det billede kendetegner også listen over de nominerede, forklarer Rune Risom.

Alle tal og tendenser peger ifølge Rune Risom på, at det også langt ind i 2020erne er den klassiske take away, der vil drive udviklingen, mens mere bæredygtige og grønnere alternativer ikke slår igennem så hurtigt.

Med flere end 1500 restauranter i Danmark samlet online er Hungry.dk en af Danmarks førende take away-portaler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...