Karoline Dahrling Hughes flytter sit arbejdsbord ind hos Arnold Busck i Hjørring

Arnold Busck i Metropol i Hjørring inviterer til åbent værksted, når forfatter af bogen "Smart i en fart", Karoline Dahrling Hughes, flytter sit arbejdsbord ind i boghandlen lørdag d. 16. juni fra kl. 13 - 15. Karoline vil demonstrere flere af modellerne fra bogen og vise, hvor nemt det er selv at komme i gang med at sy og blive "Smart i en fart". Interesserede vil have mulighed for at stille spørgsmål og se flere af Karolines færdigsyede styles.
Hvis man kan gætte hvor mange forskellige styles Karoline kan nå at sy på 2 timer, er man med i lodtrækningen blandt de rigtige svar om et eksemplar af "Smart i en fart".
Forlaget skriver bl.a. om bogen:
- Med få tips og tricks gør denne bog det muligt for læseren straks at gå i gang med at sy. Der er ingen besværlige og indviklede mønstre, der skal foldes ud, tegnes over og klippes ud, men derimod en teknikgennemgang, som gør det muligt at afmærke enkle mønstre direkte på stoffet, klippe og sy med det samme. Der gennemgås 31 modeller fra nederdele, kjoler og bluser til forskelligt tilbehør.
Karoline Dahrling Hughes er uddannet designassistent og cand.mag. i kulturarvsformidling. Hun har syet, siden hun var 12 år gammel, og gør det stadig, når der lige mangler noget i garderoben. Hun har tidligere arbejdet med stangtøj i modebranchen, men sætter nu pris på det personlige og hjemmelavede, og på trods af en uddannelse med baggrund i mønsterkonstruktion, er det denne metode, hun selv syr efter.
Karoline har bloggen www.skandimama.com, hvor hun deler forskellige kreative ideer.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...