Tre kæmpere fra Hjørring Judoklub til Vestkredsmesterskab

HERNING: Jysk fynsk mesterskab, også kaldet Vestkredsmesterskab - VKM, i judo blev holdt lørdag 11. maj i Herning Sportscenter. Arrangøren af årets VKM var Herning Judoklub, der præsterede at tiltrække intet mindre end 250 judo-kæmpere fra henholdsvis Jylland og Fyn.

Med kontrolvejning af kæmpere kl. 8.30 i Herning startede dagen meget tidligt hjemme i Hjørring

Klubben deltog med tre kæmpere.

Gustav Holm på 11 år, der med en kampvægt på 36kg stillede op i kategorien U15A -40kg, kæmpede sig sejrrigt igennem fire af hans i alt fem modstandere og fik en sølvmedalje om halsen. Den sidste modstander har Gustav mødt flere gange i år med samme udfald. Så nu skal der trænes, siger Gustav, så han kan besejre ham ved Danmarksmesterskabet i efteråret.

Bastian Vesterskov Andersen, også på 11 år, stillede op som den tungeste i kategorien U15A -43kg, med en kampvægt på 42,8kg. I hans første kamp fik Bastian et kraftigt spark på akillessenen og et knæ i ansigtet, men ned skulle modstanderen - og det kom han. Indgangen til de efterfølgende tre kampe var på haltende fod. Men den ene kamp efter den anden humpede han sejrrigt ud fra kamparealet, og fik sig en velfortjent guldmedalje hængt om halsen samt titlen som Vestkredsmester 2019.

Emil Fjeldvig Christiansen på 16 år og en kampvægt på 75kg, stillede op i U21A -77kg. Emil tog en sølvmedalje med sig til Hjørring. Udover at være kæmper er Emil også Gustavs og Bastians træner.

Alt i alt en indbringende dag for Hjørring Judoklub. Efter VKM blev der i fællesskabets tegn afholdt en mixet holdturnering, hvor Gustav som eneste deltager fra Hjørring, tog sig endnu en sølvmedalje med hjem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...