Home Hjørring er blevet hyldet for at være den ejendomsmæglerforretning, der har solgt flest villaer i 2018

HJØRRING: - Tak for tilliden.

Sådan lyder det fra indehaver af Home Hjørring, Jesper Carlsson, der netop er blevet hyldet for at være nummer 1 i byen, som den ejendomsmæglerforretning, der har solgt flest villaer i 2018.

På Home-kædens landsmøde var Jesper Carlsson på scenen for at hente sit trofæ, ”Markedsleder”-prisen, sammen med en stor flok af andre førsteplads-forretninger.

Indehaver Jesper Carlsson er stolt, men sender straks de rosende ord og takken videre til kunderne – og sine medarbejdere.

- Vi lever af, at folk har tillid til os, og som ejendomsmægler kan jeg ikke ønske mere. Vi er ingenting uden vores kunder, og vores medarbejdere er den vigtigste årsag til vores succes, siger ejendomsmægler Jesper Carlsson i Home Hjørring i en pressemeddelelse.

2018 var generelt en rigtig fin årgang på boligmarkedet, og det lover også godt for 2019, hvor der vil være godt gang i handlerne. Renten er meget lav, det er nemt at få job, og folk har sparet godt op de seneste år.

- Vi får helt sikkert travlt i år, for køberne har altså også gode muligheder for at opfylde deres boligønsker, men der er én ting, som de aldrig kan få nok af – nemlig nye spændende boliger til salg, som køberne kan vælge imellem, siger Jesper Carlsson.

Trofæet fik Home Hjørring for at være ejendomsmægleren med flest villa-handler i postnummer 9800 i hele 2018 ifølge tal fra Boligsiden.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...