Tirsdag den 6. oktober klokken 19 holder Hørmested Sogn ekstraordinær valgforsamling i Menighedshuset.

Den ekstraordinære valgforsamling holdes, da der ikke kunne vælges et fuldtalligt menighedsråd ved den ordinære valgforsamling den 15. september. Her var der 14 fremmødte, og de 11 havde valgret. Ved valget blev Bodil Kjær, Inge Lise Leerskov og Lene Frandsen valgt til det nye menighedsråd fra den første søndag i advent og fire år frem.

Til et fuldtalligt menighedsråd i Hørmested skal der være fem medlemmer. Der mangler således to, som sognet håber kan vælges til den ekstraordinære valgforsamling, hvor der også skal stemmes om eventuelle stedfortrædere.

Den ekstraordinære valgforsamling afvikles efter samme regler som valgforsamlingen, idet der dog kun stemmes om de to ledige pladser til menighedsrådet samt stedfortrædere.

- Jeg håber, at flere vil melde sig som kandidater til det nye menighedsråd. Foruden kandidater til menighedsrådet, har vi også brug for stedfortrædere. Interesserede til dette spændende arbejde med mange muligheder for indflydelse kan henvende sig til mig enten før eller til den ekstraordinære valgforsamling på tirsdag, siger Bodil Kjær.

Valghandlingen er offentlig og alle er velkommen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...