PhotoCare i Hjørring har igen i år holdt konkurrencen - 100 babyer tilmeldt

HJØRRING: Konkurrencen for Hjørrings Sødeste Baby 2019 er afgjort. PhotoCare i Hjørring har igen i år holdt dysten, som forløb i ugerne 13, 14 og 15. Der har været åben for babyer i alderen 0-12 måneder. Fotograferingen til konkurrencen var gratis, og det har efterfølgende været muligt for familierne at bestille print af billederne.

I år har der i alt været 100 babyer tilmeldt konkurrencen.

Butikkens tre fotografer har i de tre uger haft travlt med at fotografere alle 100 babyer, der har været indstillet til konkurrencen. Det har været muligt at stemme i butikken, hvor stemme-procenten var helt i top i år, flere hundrede bedsteforældre, kollegaer og venner af familierne har været i butikken for at give deres stemme.

Efter at pointene er blevet talt sammen, var det i sidste ende lille Esben fra familien Ilsø Haugaard, der stak af med titlen som Hjørrings sødeste baby 2019. Det kom meget bag på forældrene, at deres Esben vandt, da mange af deres venner og familiemedlemmer ikke havde haft tiden til at stemme - men da alle der har stemt var tvunget til at vælge tre forskellige babyer, ja, så trak Esben sejren hjem på charmen.

1. Præmien er et print af det valgte foto i størrelsen 50×70 inkl. ramme, mens 2. og 3. pladsen har vundet et lidt mindre print. Alle billederne kan stadig ses på Photocare Hjørrings Facebookside. 1., 2. og 3. pladsen kan desuden ses udstillet som store print i vinduet i PhotoCares butik i Søndergade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...