Grafiker Anders Budolf Andersen har i samarbejde med Hjørring Handel lavet den nye plakat

HJØRRING: Hjørring har fået ny plakat. En plakat, der fortæller historien om Hjørrings Sandeventyr 2020. Og Hjørring-plakaten er nu til salg i byen.

- I forbindelse med vores Sandeventyr i Dejlige Hjørring gjorde vi lidt ekstra ud af at lave annoncerne særlig flotte, fortæller Rikke Ejsenhardt, der er event- og aktivitetschef i Hjørring Handel.

- Vi fik derfor en tegner på opgaven og sammen med ham udviklede vi den meget flotte grafik. Det blev så flot, at flere efter spurgte en plakat.

- Vi har videreudviklet på det og fået lavet den flotteste plakat samt kort og postkort, som nu kan købes i Hjørring.

Plakaten er tegnet af Anders Budolf Andersen.

Sandeventyret i Hjørring består af fire store sandskulpturer med lokale attraktioner, der er bygget rundt omkring i byen. Her kan byens gæster og beboere nyde sand-fortolkninger over Børglum Kloster, Rubjerg Knude Dyr, Slotved Plantage samt ishuset ved Tversted og Nordsøen Oceanarium.

- Sandeventyret var et tiltag, der kom i stand i forbindelse med coronaen. Et tiltag for at få gang i byen og i hele kommunen. Derfor har denne plakat en helt særlig historie – vi kommer ikke lige til at glemme denne sommer, tilføjer Rikke Ejsenhardt.

- Plakaten er en ”Hjørring Handel Sandeventyr”-plakat - altså ikke en generel Hjørring-plakat.

Følgende butikker sælger plakaten: House & Jeff, Fjerrenseriet, Byens Optik og Vendsyssel Historiske Museum.

- Vi håber at mange gerne vil have fingrene i plakaten. Vi har faktisk allerede solgt en del i dag, og der er et begrænset antal. Hvis plakaten bliver en succes, vil vi måske lave nye plakater med andre motiver. Jeg kunne faktisk godt selv tænke mig en tre stykker på samme væg hjemme hos mig selv. Måske en med nogle balloner og en med et kyssetræ, smiler Rikke Ejsenhardt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...