RACE: I den forgangne weekend var der problemer med gearkassen, så Steffen Hansen måtte køre i femte gear i begge heat

Hjørrings mange-årige danske mester i motorsportsklassen Seven Racing, Steffen Lindgren Hansen, har efter en flot sæson-åbning på Ring Djursland haft store udfordringer med motoren i de seneste to afdelinger af DM.

I den forgangne weekend var der problemer med gearkassen, så Steffen Hansen måtte køre i femte gear i begge heat. Det lykkedes ham alligevel med god og rutineret kørsel at hente to tredjepladser hjem til Team Lindgren.

Weekenden før stod motoren helt af, og Steffen Lindgren Hansen kunne ikke gennemføre de to heat.

Den tidligere danske mester er før årets sidste weekend den 23.-25. oktober på Jyllands Ringen placeret på en femteplads med 87 point og er realistisk set uden chance for at blive danske mester i år, som har budt på færre løb end normalt på grund af Corona-situationen.

Steffen Lindgren Hansen blev dansk mester seks år i træk fra 2013-2018 samt skandinavisk mester i 2017 og 2018.

I 2019 deltog Team-Lindgren ikke i alle løb og opnåede alligevel en flot andenplads blot tre point efter den danske mester Carsten Lauridsen. I kampen om det skandinaviske mesterskab blev det til en tredjeplads.

Racing-teamet, der deltager i Seven Racing, er kører Steffen Lindgren Hansen, service-teamet, brødrene Ivan Lindgren Hansen og Per Lindgren Hansen.

Om Seven Racing

Bilerne er en moderne efterligning af Colin Chapman´s Lotus Seven.

- Alle, der har prøvet en Seven Racer, synes, at det er den sjoveste racerbil, de har kørt, lyder det.

Det er klasse med tæt og underholdende race med enkle og letkørte biler, der accelerer fra 0-100 kilometer i timen på under fire sekunder og med omgangstider tæt på topklasserne.

Klassen er også populær på grund af meget lave driftsomkostninger og på grund af et enestående kammeratskab, hvor alle hjælper hinanden også selv om de fleste naturligvis helst vil først over målstregen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...