Aktivitets- og eventchef forudser i første omgang run på hos byens frisører

HJØRRING: - Regeringen har åbnet mere for detailhandlen, og i dag bliver der nok run på ved frisørerne, storsmiler Rikke Ejsenhardt, Event og aktivitetschef ved Hjørring handel og tilføjer, at hun selv glæder sig rigtig meget til at komme i frisørstolen.

- Det er dejligt, at vi må åbne lidt mere, og vi ser også, at stort set alle de butikker, der har været lukket er åbnet igen. Nu mangler vi bare restauranter, cafeer og værtshusene – og kulturinstitutionerne. Metropol ShoppingCenter må desværre ikke åbne endnu. Det er kun ganske få butikker, der har åbent der. Forhåbentligt bliver den også åbnet inden 10. maj, tilføjer Rikke Ejsenhardt.

- Butikkerne i byen sørger for, at myndighedens anvisninger overholdes. Vi tager det meget alvorligt og vi sørger for de bedste betingelser i forhold at holde afstand, spritte og vaske hænder og blive hjemme, hvis der er tegn på sygdom. Derfor kan man godt være tryg ved at handle i de lokale butikker.

- Vi håber at borgerne tager de nye åbninger regeringen har tilladt til sig og igen begynder at bruge byen og handle i vores lokale butikker.

Stjernebilen kører forsat og indtil videre frem til d. 10 maj.

- Vi arbejder også hen imod endnu et spændende tiltag, hvor vi møder de handlende et nyt sted. Men det vil jeg ikke sige mere om lige nu, men jeg forventer, at vi kan rulle det ud 1. maj, fortæller Rikke Ejsenhardt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...