Indehaveren af Nyt Syn Hjørring har øjenlæge-klinik i samme hus. Kunder i optikerforretningen kommer derfor ofte hurtigt til øjenlægen - uden om de lange ventelister.

HJØRRING: Når synet begynder at drille, er det på tide at slå et smut forbi optikeren, så du kan få tjekket synet. Viser synsprøven og sundhedstjekket, at der er behov for at blive yderligere tilset, vil optikeren normalt henvise dig til en øjenlæge, hvor man typisk kan forvente lange ventetider.

Med optiker og øjenlæge under samme tag kan kunderne hos Nyt Syn Hjørring efter behov få hjælp fra øjenlægen – ofte i samme ombæring som besøget hos optikeren. Ifølge Tommy Poulsen, der både er øjenlæge hos Øjencenter Nord og indehaver af Nyt Syn Hjørring, kommer det unikke samarbejde mange kunder til gode.

- Når en kunde er blevet scannet hos optikeren, kan jeg se resultatet med det samme, og hvis der er noget akut, har jeg ofte mulighed for at tilse dem samme dag efter almindelig arbejdstid uden om ventelisterne. Når folk kommer med en henvisning fra en optiker, kan der normalt være et års ventetid, og alt efter hvad problemet er, er det altså ikke alle, der har det godt med at skulle vente længe på en undersøgelse hos øjenlægen, siger Tommy Poulsen.

Sundhedstjek hos optikeren

Hos Nyt Syn Hjørring tilbydes kunderne et fuldt sundhedstjek, hvor de kan få en såkaldt 3D OCT-scanning – en avanceret scanning af nethinden, der kan vise grøn stær og en række andre alvorlige øjensygdomme.

- Hvis optikeren, der har scannet kunden, har skrevet, at der er et problem, som kræver mere end briller eller linser, så fanger vi det straks. Scanningen ligger klar online til mig med det samme, og vi kan springe besøget hos egen læge over, fortæller Tommy Poulsen.

Tysk kvalitet og grundighed

Optikerforretningen i Hjørring har som en del af Nyt Syn-kæden et nært samarbejde med den internationale optikproducent ZEISS. Ud over glas af højeste kvalitet betyder det, at målinger af øjet kan foretages med en ZEISS i.Profiler, der registrerer 1500 punkter i øjet og giver mulighed for at optimere brilleglasset nøjagtigt efter dit syn.

- Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, og derfor sætter vi altid god tid af til at lave en synsundersøgelse og til at rådgive vores kunder. På den måde får kunderne den bedste løsning, siger Tommy Poulsen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...