Kundeportefølje på mere end 1200 hos ThermIT Aps

HJØRRING: Efter at makkerparret, far og søn Ivan og Steffen Lindgren Hansen, har overtaget Hjørring-virksomheden ThermIT ApS, er de flyttet til nye kontorlokaler på Vandværksvej - og der er kommet nye ordrer i bogen, når det gælder trådløs temperaturovervågning.

- Vi har netop fået ordre på at levere vores smarte system, der overvåger temperaturen ved mad i køle- og fryseskabe, til seks supermarkeder i Dubai til levering i maj. Vi har også fået bekræftet levering til fire hoteller i Dubai senere på året og næste år, fortæller direktør Ivan Lindgren Hansen.

Han har været med siden virksomhedens start i 2007, hvor han fik idéen til den trådløse temperaturovervågning.

ThermIT ApS leverer løsninger til elektronisk overvågning af temperaturer til blandt andet fødevareindustrien, dagligvarebranchen, sundhedsindustrien og plejesektoren.

Virksomheden i Hjørring har kunder i alle de nordiske lande samt på Grønland og er netop nu godt i gang med at etablere distributionsnetværk i andre lande og har en kundeportefølje på flere end 1200 virksomheder.

- Vi har rigtig god gang i virksomheden og skal i maj også levere vores udstyr til 10 supermarkeder i Sønderjylland, siger Ivan Lindgren Hansen.

ThermIT ApS har indtil videre produceret flere end 10.000 sensorer til at overvåge temperaturen ved mad, medicin, serverrum med videre. Hjørring-virksomheden har udført af egne ingeniører en løbende tilpasning og udvikling af produkter for automatisering af egenkontrol.

- Vi kommer også mere og mere ind på laboratorier på hospitaler for sikring af god opbevaring af medicin. Her er den konstant rigtige temperatur nemlig også vigtig. Vores system sender advarsel, hvis der sker temperaturændringer ud over det forventede.

- ThermIT hjælper også med at overvåge og monitorere temperaturer ved maden på mange plejehjem både i Hjørring, Aalborg og Vesthimmerland Kommune. Vores system klarer automatisk de daglige kontrolmålinger af temperaturer i køleskabe og lignende. Det aflaster med andre ord det travle personale og sikrer dem mere tid og varme hænder til at være sammen med borgerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...