Skal dyste i lydighed på Fyn i weekenden den 24./25. august

HJØRRING: Danmarks Civile Hundefører, Hjørrings DKK afdeling har i år fornøjelsen at kunne sende 4 hundefører og 5 hunde til DM i DKK’s Lydighedsprogram. DM foregår i år i Langeskov på Fyn, i weekenden den 24./25. August.

Udtagelsen foregår efter hvem der siden sidste DM har opnået flest point ved en af de officielle prøver der har været. Der bliver konkurreret i klasserne: 1, 2, 3, champ., og elite.

De 4 kvalificerede deltagere er:

* Sofie Blæhr m/Leonbergeren Biyana på knap 4 år. Sofie har trænet hund siden 1982, de første 10 – 15 år, mere eller mindre seriøst, de seneste år dog særdeles seriøst hvilket også har ført til, at hun med hunden Biyana har deltaget til DM i DKK LP, første gang i 2017, hvor ekvipagen stillede op i kl. 1, ved dette års DM har de kvalificeret sig i kl. 2, dette til trods for en lang genoptræningsperiode efter en korsbåndsoperation.

* Kasper Ottesen m/border collien Antti på 2 år. Kasper har trænet hund i 9 år, hans tidligere hund var en Nova Scotia Fuck Tolling retriver (toller), med hvilken han har været udtaget til DM i DKK LP. Antti er også aktiv hyrdehund, hvor han både konkurrerer og arbejder praktisk med fårene. Til dette års DM stiller Kasper op i kl. 1.

* Anne Glenstrup Engemand m/labradorblandingen Mika på 7 år. Mika er Annes 1. hund, og hun træner både DKK’s LP program samt DcH’s program, også Mika har i foråret været plaget af en skade, men Mika er så klar. Anne og Mika stiller op i kl. 3, Det er Annes 1. DM og hun glæder sig til prøve kræfter med et DM, at få oplevelsen, og være sammen med de øvrige fra Hjørring.

* Anita Lyngby med border collierne Yousee på 8 år og Galla på 3 år. Anita har trænet hund på konkurrence niveau i 14 år

Yousee har deltaget i DM i både Dch regi hvor hun har deltaget både i B kl og A klassen, med en skammelpads i B kl. I DKK regi har hun deltaget i DM 7 gange tidligere, hvor hidtil bedste resultat har været en tredje pl., i år stiller parret op i kl champ.

Yousee er i år både konkurenceaktiv i DKK cham. Klassen og DcH’s eliteklasse.

Galla stillede sidste år op i kl 2, og fik en flot 3. Plads, i år er Galla udtaget i DKK kl 3.

- Vi ønsker alle held og lykke, og håber på der kommer metal med hjem til Hjørring, lyder det fra klubben.

I DcH Hjørring er der mulighed for at træne følgende discipliner: Hvalpe/bygynderhold, DcH program, DKK lydighed, Rally og Agility. Der er åbent for alle hunderacer, og blandingshunde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...