Kommunens unge atleter gør sig bemærket på landsplan - og det har givet nye muligheder i forbindelse med Skole OL

HJØRRING: Hjørrings unge gør sig utrolig positivt bemærket på atletikscenen.

De seneste år har Hjørring mobiliseret et så stort kontingent af unge atleter, at man har kunnet mønstre det tredjestørste Skole OL-hold - kun overgået af København og Århus. - Det er vi ret stolte af, ikke mindst fordi at vi også får en god feed-back på afviklingen, siger Søren Bergenser, der samtidigt understreger, at der bliver lagt mærke til Hjørring på landsplan, hvilket – ud over ros – har affødt noget helt konkret.

For Skole OL-stævnerne har det altid været sådan, at vinderen af hver årgang 4., 5., 6. og 7. klasse kvalificerede sig til at komme med til Finalestævnet i Århus eller København.

- Men efter vores fine afvikling og det flotte deltagerantal har Skole OL-organisationen nu tilbudt os, at ikke blot vinderen af hver årgang i stævnet i Hjørring kvalificerer sig til Finalestævnet.

- Tilbuddet gælder nu også anden og tredjepladsen, som skal afsted og deltage i finalestævnet.

Søren Bergenser indrømmer, at det er stort og statser på at skolerne, som netop nu skal tilmelde sig er klar til at løfte opgaven og dermed sikrer, at Hjørring igen kan løfte fanen blandt de helt store.

Stævnet afvikles 18. og 19. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...