Pårørende kan igen besøge deres pårørende - men uden for og med restriktioner

HJØRRING: Beboerne på ældrecentrene har nu igennem en længere periode været afskåret fra at få besøg af deres pårørende. De centrale myndigheder har gjort det muligt at lempe en smule på det udstedte besøgspåbud - så det fremover bliver muligt at gennemføre besøg på ældrecentrenes udearealer.

Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget har godkendt de retningslinjer, der skal muliggøre en gradvis genåbning for besøg på ældrecentrenes udearealer. Det oplyser Hjørring Kommune i en pressemeddelelse.

Udvalgsformand Per Møller glæder sig over, at det nu bliver muligt for nære pårørende at besøge deres kære på ældrecentrene.

- Hjørring Kommune arbejder for at de udendørs rammer bliver etableret så hurtigt som muligt, inden for de rammer der er fastsat af de centrale myndigheder. Dette skal sikre, at besøgende kan foregå sundhedsmæssigt forsvarligt - uden at det medfører en øget smitterisiko for beboerne, lyder det i pressemeddelelsen.

- Alle pårørende vil ikke kunne komme på besøg samtidigt, og der er behov for forståelse herfor. Ældrecentrene glæder sig til igen at kunne invitere pårørende på besøg på udearealerne. Afdelingslederen på det enkelte ældrecenter vil orientere beboere og pårørende om mulighederne for besøg, så hurtigt som muligt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...