Galleri Matique åbner i Dronningensgade 2 - ni kunstnere udstiller frem til 20. september

HJØRRING: Et nyt galleri har set dagens lys næsten midt i Hjørring, Dronningensgade 2a. Galleri Matique holder åbningsreception og fernisering i dagene fra den 21.05.20 til den 24.05.20.

Galleri Matique indleder sin forår- og sommer udstilling, hvor der i tiden frem til den 20. september er ni kunstnere på programmet. Ni kunstnere, der får lejlighed til at vise deres værker frem på galleriets vægge og gulve.

En glad og tilfreds galleriejer – Michael Sørensen - som endelig, på trods af flere Corona-udskydelser, ser frem til at præsentere de forskellige værker. En af kunstnerne er deltager i Danmarks bedste portrætmaler Line Holtegård.

Desuden præsenteres unikke træudskæringer af woodcarver Kent Holm, som med motorsav og sandpapir har frembragt super flotte og kunstfærdige fade og figurer.

Elly Pedersen fra Fyn udstiller lertøj og keramik - blandt andet sine zebraer. Multikunstner Lone Gjessing fra Nørressundby deltager i udstillingen med rakubrændte ”fragmenter” og smykker samt håndlavede silketørklæder.

- Et par lokale kunstnere har også fundet vej til galleriet. Gerda Randorf fra Tolne og Annet Skovbak fra Frederikshavn udstiller med superflotte, farverige abstrakte værker. Jeppe Nymark fra Hjørring er en ung talentfuld gut, som går på gymnasiet udstiller med finurlige værker som minder om fraktaler, oplyser Michael Sørensen.

- Det er lykkedes at få fotokunstner Kristine Carlsvig fra Horsens til at udstille med et lille sortiment af hendes spændende fotografier. Til slut nævnes den international kunstner Ilze Alsberga fra Letland, bosiddende i Danmark. Ilze er uddannet på Letland universitet i billedkunst.

Michael vil byde alle til at besøge Galleri Matique, og han har bevidst spredt receptionen og ferniseringer over fire dage, således at sundhedsmyndighedernes forskrifter kan blive overholdt med at spritte af og holde afstand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...