Klubben skal forlade den gamle Vestre Skole i Dronningsgade, og valget fald på ny base på Tårs Skole

HJØRRING: Hjørring Fotoklub (HFK) har eksisteret siden 1973, og har alle dage haft klublokaler i Hjørring, primært i Vendiahallen, hvor klubben har været i knap 40 år. Dernæst nogle år på Vendelbohus og siden privatiseringen af Vendelbohus for et års tid siden, har den aktive fotoklub haft midlertidigt til huse i kælderen på den gamle Vestre Skole i Dronningensgade. Men da blandt andet Vestre Skole indgår i en byfornyelse omkring Christiansgave, skal denne bygning nu rømmes og rives ned.

Det har ikke været let at finde nye lokaler, men da Tårs Skole bød sig til, og fremviste mulige lokaler for Hjørring Fotoklub var der ingen tvivl.

- Vi sagde straks ja, siger fotoklubbens formand Morten Mejlvang Christensen.

- Det er nogle fine lokaler Tårs Skole har tilbudt os, og vi har fået et rigtig godt indtryk af skolens tekniske serviceleder Henrik Simonsen, supplerer bestyrelsesmedlem Jim Christensen.

Der er masser af dejlig natur omkring Tårs, og i klubben glæder medlemmerne sig til at udforske området, og forhåbentlig få taget en masse gode billeder i det nye nærområde.

- Ud over, at det selvfølgelig bliver spændende for os nuværende medlemmer at komme på plads i de nye lokaler i Tårs, så håber vi da også, at eventuelle lokale foto-interesserede kunne have lyst til at være med i vores fotoklub, siger formand Morten Mejlvang Christensen.

- Vi mødes hver torsdag aften klokken 19.30, og klubben er for alle, uanset, om man en begynder eller erfaren fotograf. Hos os er det sociale samvær omkring vores fælles interesse for fotografering det vigtigste, påpeger Morten og Jim samstemmende.

Klubben holder netop nu ferielukket, men er klar igen hver torsdag aften fra og med 13. august. Og er man interesseret kan man bare møde uforpligtende op på Tårs Skole, Vrejlev Klostervej 8 i Tårs en torsdag aften. Mere information kan findes på www.hjfotoklub.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...