Christina Kazimierz vandt dyst på outdor-messe med sit sæl-skud fra Grenen i Skagen

HJØRRING: Flere end 10.000 besøgende havde i løbet af weekenden fundet vej til AKKC, hvor den sjette outdoormesse med fokus på natur, jagt og lystfiskeri løb af stablen.

Om søndagen skulle vinderen af messens store fotokonkurrence udråbes - og her gik fritidsfotografen, Christina Kazimierz, fra Hjørring af med sejren. Den 30-årige vendelbo kunne således lade sig hylde på scenen i Aalborghallen, efter dommerpanelet - bestående af fotograf Leif Alveen, indehaver af Netnatur.dk Michael Sand og naturfotograf Per Schaap - havde udråbt hendes fotografi af en spættet sælunge, der var taget på Grenen i Skagen, som det bedste blandt de 49 nominerede vilddyrsfotos fra det danske rigsfællesskab. Hun kan nu se frem til en 10-dages fotosafari i Sydafrika med Matswani Safaris. Som dommerpanelet udtrykte det, var der tale om et unikt foto, der, ud over at være utrolig velkomponeret, også var actionfyldt og spækket med masser af munterhed, hvorfor det vandt.

2. og 3. pladsen gik til henholdsvis Peter Bentsen fra Aalborg og Karsten Frisk fra Støvring, mens Carsten Clausen fik publikumsprisen for sit idylliske billede af to ræveunger.

Der var deltagere i fotokonkurrencen fra hele Jylland.

AKKC slår dørene op til en ny outdoormesse om to år, som finder sted i weekenden 12.-14. februar 2021.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...