Køb Lokalt-dagen i Hjørring bød på hyggemusik og gode tilbud

HJØRRING: Hjørring bød velkommen tilbage med gode tilbud og hyggemusik i gaden.

Handelschef Rikke Ejsenhardt sammen med Krumme, Cityline , Koala Kaj og de forretningsdrivende, glædede sig til at byde alle velkommen tilbage i Hjørrings gader, torsdag aften.

Det var med de gode tilbud og blomsten i centrum, da handelsstandsforeningens medlemsbutikker bød de mange besøgende velkommen tilbage i byen.

Pop-up musik i byens gader startede allerede klokken 17 OG musikerne havde taget det transportable udstyr med, så det kunne flyttes rundt.

Sandkunstnere var i fuld gang med deres sand-værker. På Springvandspladsen var Rubjerg Knude Fyr ved, at blive genopført i mindre skala.

På Springvandpladsen var der, præcis kl. 18.15 premiere på sangen: ”Køb i Dejlige Hjørring” fremført af Christoffer Kejser Larsen og Mikkel. Sangen er lavet i et samarbejde mellem Jens Varmløse og Kejser Larsen.

Butikkerne sørgede for, at overholde de gældende Covid-19 regler fra myndighederne, og politiet der patruljerede, kunne melde, at alt foregik efter reglerne.

Mens musikerne spillede, blev der handlet med gode tilbud helt til kl. 21 og der blev delt breve ud med forglemmigej-frø ud, som et led i køb lokalt-kampagnen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...