Tre hold kommer på gulvet, og der er både hold for nybegyndere og øvede

HJØRRING: HJ Dans byder op til en ny sæson. Danseforeningen begynder træningen mandag 31. august på Muldbjergskolen - og der er tre hold bestående af øvede, letter øvede samt begynder.

Formand for HJ Dans er Orla Kjærgaard, der var med til at stifte Hjørring Danseforening.

- Jeg fik en henvendelse i 2012 fra den igangværende danseskole, Per Pouli Dans, som ønskede at gå på pension. Danseskolen var efterhånden skrumpet ind til kun at bestå af fire par - der var jo kommet så mange andre former for dans, fortæller Orla Kjærgaard, der overvejede nøje om der var basis for at overtage danseskolen.

- Jeg fik så det råd at omdanne det til en forening med en valgt bestyrelse og et samarbejde med Fritids og Kulturforvaltningen.

Fra at være fire par i 2012 havde foreningen cirka 30 par sidste sæson. Den måtte dog slutte en måned tidligere end planlagt på grund af corona-krisen.

- Det er min opfattelse, at det er blevet in at danse standard og latin dance igen. Vi kan også se, at flere aldersgrupperne har fået lyst til at danse, siger Orla Kjærgaard, og han tilføjer, at der blandt andet er mulighed for at lære brudevals eller sølvbryllupsvals.

Foreningen følger de corona-regler, der er udsendt fra Dansk idrætsforbund.

- Kikki Kongerslev, som også er med i bestyrelsen, tager sig af undervisningen, som omfatter standard og latin dance.

- Og der bliver også fokuseret på det sociale ved at danse ved HJ DANS

Læs mere på www.HJDANS.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...