Overtager blandt andet planlagte ture - og dementerer, at andre skulle have fået fingre i ordrebogen

HJØRRING: Hirtshals Taxi & Godstranport har pr. 29. maj 2018 købt og derved overtaget en del aktiviteter fra Hjørring Citybus A/S.
Det drejer sig bl.a. om ordrebogen med aftalte kommende busture for firmaets mange kunder, herunder også planlagte turistture til forskellige øer og byer m.v.
Hjørring Citybus A/S hjemmeside og telefonnummer er ligeledes en del af handelen - i øvrigt sammen med en række andre telefonnumre, som Hjørring Citybus A/S har varetaget.
Det drejer sig bl.a. om telefonnumrene på Frederikshavn Turistbusser, Skadiabus, Aalborg Citybusser og Vråbussen.
- Vi er meget glade for, at vi nu har overtaget disse aktiviteter fra Hjørring Citybus A/S og vil selvfølgelig sikre, at alle aftaler overholdes i forhold til at opfylde vore nye kunders behov for kørsel. I disse dage er vi i gang med at kontakte kunderne for at aftale det praktiske omkring de ture, som vi har overtaget fra Hjørring Citybus A/S, siger direktør Lars Dyrskjøt Andersen fra Hirtshals Taxi & Godstransport.
- Desværre har vi erfaret, at andre aktører på busmarkedet har kontaktet nogle af vore nye kunder og givet udtryk for, at det netop var dem, som havde overtaget ordrebogen. Det forstår vi selvfølgelig ikke meningen med og det ærgrer os noget - og det skal hermed dementeres, slutter Lars Dyrskjøt Andersen.
Hirtshals Taxi & Godstranport er leverandør i kørsel indenfor bus, taxi, gods og de senere år også kørsel med glade studenter efter eksamen.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...