Flowerpower-tøj Nordjyllands Beskyttede Værksted

HJØRRING: Forleden var der stor Hippiefest på Georg Jensens Vej i Hjørring. Næsten som dengang, hvor alting var lysere og gladere i en ubekymret tid. Det var Nordjyllands Beskyttede Værksted, der afholdt den traditionelle sommerfest, hvor der hvert år er et nyt tema. I år var det ”De glade 60’ere, hvor vi klæder os ud som hippier i flower power tøj”.

Selvom det ikke var en speciel varm sommerdag, så fejlede humøret ikke noget hos de 175 festklædte hippier, da afdelingsleder Susanne Lykkegaard bød velkommen og med sin velkomst, fik hun humøret til at stige endnu nogle grader på en ellers kold dag.

Den kendte sang, ”Flower Power Tøj” blev sunget med fuld hals til akkompagnement af Jeppe på keyboard og Gustav på mundharmonika og guitar, og efterfølgende blev der spillet op til dans til melodier fra de glade 60’er. Der blev danses hele dagen, og indimellem gik gæsterne rundt i området, hvor der var Lykkehjul med mere end 450 sponsorerede gevinster. Der var Bowling, Dåsekast, Følekasse, Hvad spiser dyrene samt stort kaffe og kagebord.

Til middag blev der serveret en af datidens populære retter nemlig mørbradgryde med ris. Efter en hyggelig middagspause med socialt samvær fortsatte festen med musik og dans resten af dagen.

Nordjyllands Beskyttede Værksted er et dagtilbud for borgere med særlige behov. Værkstedet er delt op i 13 grupper. Hver gruppe har forskellige opgaver blandt andet hjælp i køkken, rengøring, værksteder med kreativiteter, snedkerarbejde og keramik, samt en gruppe der producerer grøntsager til salg i cafeen. Herudover er der værksteder med dans og gymnastik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...