En fremragende seniorsæson, lyder det fra HI

HJØRRING: HI Seniorhold har sluttet sæsonen med topplaceringer til alle klubbens tre seniorhold
Weekendens første kamp var lørdag, hvor Serie 2 hjemme på Landlyst tog imod ærkerivalerne fra den anden side af vejen, Hjørring AIK Frem. Serie 2 kunne med en sejr spille sig i Serie 1, hvis Dronninglund IF Fodbold samtidig satte point til mod IF Skjold Sæby. Serie 2 vandt deres egen kamp 2-0 på mål af Daniel Tronsgård Jensen og et fantastisk frisparksdrøn af Anders Gregersen i en meget underholdende affære. Dronninglund vandt dog meget overbevisende 6-1 i Sæby, så Serie 2 endte i stedet på 2. pladsen.
- En fantastisk præstation af Ole Hansens tropper, der de sidste par sæsoner har været langt fra oprykning og har kæmpet med i den tunge ende. Samtidig har holdet spillet rigtig god fodbold, hvor man sammen med Dronninglund blev det mest scorende hold i rækken, lyder det fra HI-lejren.
Senere samme dag gæstede klubbens ny-oprykkede Serie 4 hold SVIF Fodbold. Selv ikke J-dag kunne stoppe HI-drengene, der hentede en sikker 5-2 sejr med hjem.
Holdet har på trods af sin status som oprykker præget rækken, hvor man med 9 sejre, 3 uafgjorte og blot 2 nederlag er kun 3 point fra oprykning. Træner Anders Larsen har ledt holdet til sejr sekunderet af holdlederne Kim Johansen og Kim Lomholt.
Weekendens sidste kamp var søndag, hvor Jyllandsserien gæstede Hobro IK af 1913. Der var dog ikke det store på spil for nogle af holdene, da pladserne i toppen på forhånd var delt ud. Alligevel blev det en god fodboldkamp, som hjemmeholdet vandt 2-1.
HI-teamet sikrer sig med 2. plads sikrer sig adgang til forårets oprykningsspil til Danmarksserien; Jyllandsserie 1.
- En helt fantastisk præstation af holdet, der for et år siden blot var ét enkelt minut fra at rykke ned i Serie 1, lyder det fra HIs seniorer.
Holdet har fået vendt skuden og sikrede sig allerede tre runder før tid adgang til Jyllandsserie 1.
Kenneth Kjærsgaard er blevet kontaktet af Vendsyssel FF, der har ønsket at se flere af spillerne i aktion i reserveligaen - hvilket også har ført til, at Oliver Helledie Isaksen har fået debut for førsteholdet i Sydbank Pokalen.
De tre seniorhold går en spændende forårssæson i møde, og kan nu i første omgange se frem til afslutningsfest 17. november.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...