Musikforeningen "I morgen er det jul, mor" er klar med fire koncerter på Vendelbohus i efteråret. Kendte musiknavne som Peter Belli, De Gyldne Løver, Johnny Madsen og Electric Guitars er på plakaten.

- Som altid præsenteres der musik for enhver smag, hvilket vi i musikforeningen sætter en ære i, lyder det fra Søren Jensen fra musikforeningen.

Lørdag 14. oktober gæster Electric Guitars Hjørring. De to superguitarister Mika Vandborg og Søren Andersen er igen på tour med deres guitarer. Og der er stadig tråd, spilleglæde og attitude for alle pengene. Enhver guitarentusiast bør opleve Electric Guitars, da det er guitarspil ud over det sædvanlige.

Tirsdag 24. oktober går De Gyldne Løver på scenen.

- Hvorfor nu holde koncert en tirsdag aften. Ganske enkelt fordi, at det på den dato er nøjagtigt 50 år siden, vores lokalhelte De Gyldne Løver optrådte første gang på en scene. "De gamle drenge" samles denne aften for at fejre det, lyder det fra arrangørerne.

Fredag d. 27. oktober går Johnny Madsen, Knud Møller & Henrik From på den musikalske scene i Hjørring.

- Det helt unikt, hvordan disse tre herrer får en akustisk koncert til lyde som en rockkoncert. Her er der simpelthen statsgaranti for, at der kommer gang i den, vurderer Søren Jensen fra musikforeningen.

Lørdag 9. december er Peter Belli i byen.

- Kom og sig farvel til en legende. Koncerten er ikke bare en af Peter Bellis sidste - den er en af hans allersidste, da Peter takker af fra tournelivet med udgangen af 2017, efter at han kørt landet tyndt siden 60’erne.

- Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at sige farvel til en musikbranchens største legender, lyder opfordringen fra musikforeningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...