Vendia Forsikring og Spar V samler ind til sygehusets børneafdeling, der er ved at flytte i nye lokaler

HJØRRING: Vendia Forsikring på Vandværksvej i Hjørring har i samarbejde Sparekassen Vendsyssel skaffet en del klimavenlige juletræer fra Villerup Hovedgaard, som de ønsker at give væk ”gratis”. Ved afhentning af juletræet vælger man nemlig i stedet selv et beløb, man ønsker at donere til Børneafdelingen på sygehuset i Hjørring.

Juletræerne kan afhentes fredag, lørdag og søndag 13. 14. og 15. december fra klokken 9 til 16 på Vandværksvej 32 i Hjørring.

- Vi vil stå klar med æbleskiver, varm kakao og saft, og håber rigtig mange vil komme forbi og støtte op og hjælpe Børneafdelingen, lyder det fra Mads Bjerregaard Windstrup og Tobias Oliver Jørgensen fra Vendia Forsikring.

- Selv om vi bor i Nordjylland, hvor næsten alle har en trailer, kan vi tilbyde hjemtransport af træet i nærområdet - leveringsomkostningen på 50 kroner vil også gå til børneafdelingen.

Børneafdelingen på sygehuset i Hjørring er ved at flytte ind i nye lokaler, og mangler en del hjælp til at få de nye omgivelser til at virke så hjemlige og hyggelige, som det nu kan lade sig gøre på et sygehus. Og pengene fra juletræ-eventen hos Vendia Forsikring skal gå til dette formål.

Projektet har allerede fået opbakning fra flere lokale firmaer, der har valgt at donere penge til den nye børneafdeling på sygehuset.

- Man må sige, at de lokale virksomheder virkelig støtter op om det her, konstaterer Mads Bjerregaard Windstrup, der har fået tilsagn om store kontante beløb til det gode formål.

Villerup Hovedgård leverer træerne og giver et stort tilskud til træerne, Sparekassen Vendsyssel giver 4000 kroner og stiller et stort telt til rådighed på salgsdagene, PJ revision har o støttet med 4000 kroner, Krog Andersen kommer også med et stort tilskud blandt andet via banner og Sackit har doneret møbler for 10.000 kroner til børneafdelingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...