Foreningen Taarshallen har indgået en sponsoraftale med OK

TÅRS: Foreningen Taarshallen har indgået en sponsoraftale med OK, der betyder, at bilister kan støtte, når de tanker hos OK – uden det koster ekstra.

Der er sket store forandringer, men de sidste småting er stadig ved at blive lavet ved Taarshallen. Nu får Foreningen Taarshallen så økonomisk opbakning i form af en sponsoraftale med energiselskabet OK, og det skal komme brugerne til gode.

- Det er gået fra at være en traditionel idrætshal til hele byens dagligstue. Det handler ikke kun om idræt, men alle mulige aktiviteter. To ord, vi ofte bruger til at beskrive Taarshallen, er samling og sammenhold, siger halinspektør, Bjarne Holmberg.

Bilister bestemmer beløbet

Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Foreningen Taarshallens sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Foreningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte Taarshallen med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter

OK har i mange år støttet foreningslivet. Støtten går til foreninger lige fra sportsklubber til spejdere og mange andre, som tager ansvar og gør en forskel i nærmiljøet. OK støtter det danske foreningsliv, fordi virksomhedens tankstationer mange steder spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet. Derfor er det naturligt for OK at støtte den frivillige indsats og sammenholdet.

- Lige nu har mere end 1.700 forskellige foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode projekter og initiativer og er med til at gøre en forskel og løfte det store arbejde, som mange ildsjæle udfører i lokalsamfundet, siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...