SINDAL: Sindal og Omegns Haveforening har igen i år lavet et spændende program med forskellige havefolk.

Allerede den 23 marts kl. 10.00 er der pode kursus med Carsten Hansen (Kortbuks). Det foregår i Sindal skoles aula.. Han har podekviste og grundstammer med, så man kan lave sit eget træ. Man skal bare medbringe en skarp kniv evt. hobbykniv, samt evt. plaster, hvis det skulle gå galt. Man betaler 30 kr. pr. træ samt lidt for forplejning. For at Karsten kan have materialer nok med, er der tilmelding til Preben på senest den 21 marts.

Det næste på programmet er en spændende, inspirerende og hyggelig aften i selskab med ”Den gamle Gartner” Henrik Arildskov. De overordnede temaer vil være køkkenhaven, stiklingeformering m.m. Men der vil sikkert også blive lejlighed til at drøfte andre aktuelle haveemner. Alt dette foregår den 10. april kl. 19.00 i Aktivitetshuset Markedsgade 25 i Sindal. Der er ingen tilmelding hertil, men en lille betaling for kaffe og blødt brød. Lidt længere hen på foråret helt præcist den 15. april går ”kør selv turen” til Landlyst Plantecenter, hvor det har bugnet af planter og blomster hele foråret. Temaet for aftenen vil være: Etablering og pleje af græsplæne. Der ud over vil der være orientering om nyheder indenfor planter samt om skadedyrsbekæmpelse. Der vil også blive rig lejlighed til at stille spørgsmål til fagfolkene om forskellige emner. I anledning af Haveselskabets besøg giver Landlyst, denne aften, gode rabatter på blomster og planter. Havecentret og havekredsen er værter med kaffe og kage.

Eftersom Sindal Havekreds ikke ligger på den lade side, er der endnu et arrangement inden sommeren. Det er besøg hos Vagn Krogholm og Bine Madsen Skovlyvej 31 i Sindal den 1. og 2. juni fra kl. 10 til 18. De har en stor landbohave på ca. 10.000 m2. omgivet af skov. En alsidig have der er opbygget gennem de seneste 35 år. Omgivet af skov med mange forskellige træer, der blev plantet for 14 år siden. Der er mange store staudebede i sol, og stauder og løgplanter i skygge. Der er en del forskellige roser, mange hostaer, stedsegrønne træer og buske, brede græsgange. Køkkenhave, frugthave, drivhus og ca. 600 rhododendron, der er samlet i den ene side af haven. Mange planter er hjemmeavlede, og der er plantesalg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...