Antenneselskab er igen klar til at give lokale ildsjæle et skulderklap og 50.000 kroner

HJØRRING: HAS – Hjørring Antenneselskab – uddelte første gang HAS-prisen i 2018 og agter nu at gøre det til en fast, tilbagevendende begivenhed.

Bestyrelsen finder det naturligt at give noget tilbage til lokalområdet, når foreningen har en stabil medlemsskare, og at der endda kommer flere til på foreningens bredbånd, lyder det fra antenneselskabet.

HAS gik nye veje for tre år siden ved at lave eget bredbånd. En løsning, der har været økonomisk fordelagtig både for foreningens medlemmer og andre i lokalområdet, der har nydt godt af, at konkurrenter har måttet sætte deres priser ned.

- Det kostede meget energi, så vi ved, hvad det kræver at prøve nyt, og derfor vil vi med HAS-prisen gerne anerkende andre, der enten står overfor store forandringer eller som har gjort en særlig indsats, lyder det i en pressemeddelelse fra HAS.

- Vi ved godt, at der kan sidde nogle enkelte og spekulere på, om det ikke var bedre at sætte prisen for tv eller bredbånd ned, men det er et meget begrænset beløb, når det skal spredes ud på vores ca. 20.000 tv - og 10.000 bredbåndsmedlemmer, fortæller formand Kurt Larsen.

- Vi er helt sikre på, at alle kan se det fornuftige i, at vi på denne måde hjælper til med et godt formål – og naturligvis samtidig profilerer vores forening i tråd med vores slogan, lokalt og ligetil.

Prisen er på 50.000 kroner og vil blive opdelt i mindre portioner afhængigt af de ansøgninger, som bestyrelsen modtager. HAS-prisen vil blive givet til en lokal forening, en eller flere lokale ildsjæle eller projekter, der gør en forskel i Hjørring Kommune. Det kan for eksempel være indenfor sport, musik eller kultur. Man kan både søge selv eller pege på andre.

Årets prismodtagere vil blive valgt i april.

Alle interesserede kan komme i betragtning ved at sende en skriftlig ansøgning eller en kort video med oplysninger om, hvad der søges til og hvorfor. Send det til HAS på info@has.dk inden 1. april.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...