Lokale ildsjæle og foreninger indenfor sport, musik eller kultur kan søge om at få del i HAS-prisens

HJØRRING: Igen i år kan lokale ildsjæle og foreninger indenfor sport, musik eller kultur søge om at få del i HAS-prisen. Prisen er på 50.000 kr. og gennem de seneste år er det blevet en tradition, at prisen deles mellem flere modtagere.

- Har du et projekt, som du mener trænger til støtte eller er der en særlig ildsjæl, der i det daglige gør noget udover det sædvanlige, og som du synes kunne fortjene lidt opbakning, er du velkommen til at indstille projektet eller vedkommende til prisen, fortæller HAS’ formand, Kurt Larsen.

Det er kun tredje år, at prisen uddeles. Prisen blev af indstiftet af bestyrelsen for at takke for den store opbakning HAS fik, da bestyrelsen valgte selv at udbyde bredbånd.

- Det var – og er fortsat – en god forretning dels for det enkelte medlem i hele vores dækningsområde, hvor vi er med til at holde prisen nede, dels for foreningen og økonomien her, siger formanden. Han konstaterer også, at der stadig er et stigende antal, der vælger foreningens bredbåndsløsning.

- Så prisen skal være med til både at profilere foreningen og takke for den støtte, vi får i det daglige, slutter formanden.

Prisen vil blive uddelt på foreningens generalforsamling i april måned.

Alle interesserede kan komme i betragtning ved at ansøge ved at sende en skriftlig ansøgning til info@has.dk med oplysning om, hvad eller hvem, der søges til og hvorfor. Man kan både søge selv eller pege på en, som man synes bør have HAS-prisen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...