Home-Start i Hjørring har siden begyndelse hjulpet 49 familier

HJØRRING: I de seneste år har småbørnsfamilier gennem Home-Start Hjørring kunnet få støtte og praktisk hjælp. Home-Start er en organisation, hvor frivillige tilbyder støtte og praktisk hjælp til børnefamilier. Siden afdelingen startede, har 34 frivillige hjulpet 49 familier.

Koordinator Anni Melgaard fik for nylig overrakt HAS-prisen og sammen med det 10.000 kr. til det videre arbejde.

- Det betyder rigtigt meget for os, at vi får en sådan opbakning og opmærksomhed, siger Anni Melgaard, for vores fantastiske familievenner skal løbende anerkendes for deres uvurderlige indsats. Vi vil også gerne hjælpe familierne til at få et godt netværk bl.a. gennem fællesarrangementer. Og i en non-profit organisation som vores, er bidrag som HAS-prisen meget værdsat. Det gør det lettere for os at fortsætte vores arbejde med at give børnene – vores fremtid – den bedste start på livet.

Alderssammensætningen af familievennerne er bred. Lige nu er aldersspredningen fra 27 til 70 år. Familievennerne matches med familierne og i mindst ½ år kommer familievennen 2 timer ugentligt med praktisk og venskabelig støtte til familien.

- Har man erfaring med forældreskab eller med børn i andre sammenhænge og vil man gøre en forskel, skal man ikke tøve. Vi kan sagtens bruge flere hænder og der er ”risiko” for venskab. Så vil man vide mere, kan man finde os på www.home-start.dk, hvor vores koncept er beskrevet og ellers er det bare at kontakte os for en uforpligtende snak, tilføjer Anni Melgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...