Der var smil og glade dage, da Harley Davidson entusiaster fra hele landet ankom til Tolne Skovpavillon fredag over middag.

I denne weekend er der Harley Davidson træf i Tolne. Arrangørerne af træffet er Harley-Davidson Club of Denmark.

Klubben er delt op i 6 regionale afdelinger, og det er den nordjyske afdeling, der afholder dette træf. Det er træf nummer 24 det nordjyske distrikt af klubben afholder, og det er 12. gang det finder sted i Tolne.

Der er solgt over 400 billetter, og der er lagt op til stor fest. Fredag aften spillede Pladderballe og GøgogGokke inde i musikteltet, og lørdag er det Ko&Ko Singers og Karlstegger Band, der fyrer op for festen.

Formand for klubbens nordjyske distrikt er Claus Andersen, der har været medlem af klubben i 11 år. For ham er en Harley-Davidson motorcyklen over dem alle.

- Det er den fedeste motorcykel, der findes. Det er ikke den bedste motorcykel, men det er den folk kigger efter. Lyden af en Harley-Davidson er helt speciel, siger formand Claus Andersen.

For deltagerne er det kammeratskabet, der er det vigtigste.

- Det er kammeratskabet vi kommer for. Det er skønt at være en del af, siger Claus Andersen.

Deltagerne sover i telte, de selv har medbragt, eller lejet et, der på forhånd er sat op. Teltene bliver sat op og pakket sammen af den lokale spejderforening, som klubben har lavet en aftale sammen med.

Arrangementet er forbeholdt personer med en Harley-Davidson, så vil du gerne deltage i træffet, skal du have købt dig en motorcykel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...