Hjørring Antenneselskab er overbevist om, at medlemmerne ikke er helt klar over, hvilke muligheder der er

HJØRRING: Efterår kan med lidt god vilje godt rime på sofa og fjernsyn. Og det får nu Hjørring Antenneforeningen (HAS) til at gå i gang med at fortælle sine mange medlemmer om de mange muligheder, foreningen kan tilbyde sammen med YouSee, der er foreningens leverandør af tv-kanaler.
- Der er mange, der ikke har opdaget, at de selv kan bestemme en stor del af indholdet i deres tv-pakke. Det nye er, at man også kan få nogle af de populære streamingtjenester i en "bland-selv"-løsning. Regner man lidt på det, er det let at se besparelserne samtidig med, at man får en god tv-oplevelse, siger HAS-formand Kurt Larsen.
I HAS betyder “bland-selv"-pakkerne, at man udover tv-kanalerne i grundpakken får 11 eller 35 point, som man kan sammensætte sin egen tv-pakke med. Hvert point kan bruges til en valgfri tv-kanal, og man kan også lægge flere point sammen og få eksempelvis Viasat film inkl. Viaplay, HBO, CMORE, som en del af sin tv-pakke. Prisen for pakkerne er de samme som for pakke 2 eller pakke 3, så det bliver ikke dyrere i abonnement.
HAS og YouSee fortæller om "Bland-selv" følgende steder i nærmeste fremtid:
Sindal: Onsdag 19. september kl. 12-19 ved Høj Data/Rema1000.
Hjørring: Torsdag/fredag 20./21. september kl. 12-19 ved HAS, Nørrebro.
Hirtshals: Lørdag 22. september kl. 10-15 ved SuperBrugsen, Jørgen Fibigersgade.
Man skal tage stilling til, om man vil anvende en boks eller bruge et særligt kort i fjernsynet. Det skyldes, at de valgte tv-kanaler kommer krypteret og derfor skal afkodes, før de kan ses på skærmen.
- Ja, og det er endda forkert at tale om én skærm, for valget af kanaler og streamingtjenester slår også igennem på web-tv, så man kan tage sine favoritkanaler med sig på sin telefon, ipad eller lignende.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...