Bjarne Holmberg har fundet sponsorer og henter nu 2535 kroner hjem per halvmaraton

HJØRRING: Halinspektør Bjarne Holmberg fra Tårs løber i en god sags tjeneste. Han vil nemlig løbe penge ind til byens store multihal-projekt.

Bjarne Holmberg har besluttet, at han i 2019 vil løbe så mange halvmarathon som muligt til fordel for projektet. Ideen er at både private og erhvervsliv melder sig som sponsorer og giver et fast beløb til hvert gennemført halvmaraton.

Når året er omme og de gennemførte løb er talt op, opkræves det optjente beløb hos sponsorerne. Alle indsamlede penge fra løbe-projektet går til indretning af børne- og ungeaktiviteter i det nye hus.

Lørdag passerede han målstregen i årets første halvmaraton, og hermed sikrede han 2535 kroner til det nye ungeanlæg i projekt Multihus Taarshallen. Og der er plads til flere sponsorer, understreger den aktive halinspektør.

Bjarne Holmberg har et mål om at gennemføre 25 halvmaraton, inden året er omme. Hans mål er at kunne hente i alt 65.000 kroner hjem til halprojektet, så der kan rejses en stor aktivitetsvæg med klatreaktiviteter i nybyggeriet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...