Håndbold for hele familien med smil på læben og sved på panden 5. januar

HJØRRING: Lørdag 5. januar kommer Højenehallen og resten af Danmark til at syde af håndbold, når der for første gang holdes den fælles åbent-hus-dag: Håndboldens dag.

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde bolde - og der vil være aktiviteter, opgaver og konkurrencer for hele familien.

- Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi gerne vil være med til at promovere sporten og vise, at håndbold er meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet. Jeg håber, vi kan nå ud til nuværende og tidligere håndboldspillere, men også alle dem, der ikke har prøvet at spille håndbold før, så de også kan få en fornemmelse af den sjove og sociale sport, håndbold er. Derfor håber vi, at se både nye og kendte ansigter, fortæller Pernille Rasmussen, bestyrelsesmedlem Skibsby-Højene if.

Håndboldens Dag ligger lige op til VM for herrer på hjemmebane i Danmark 10. januar. Derfor vil der blandt andet være VM plakater til børn og barnlige sjæle, ligesom du kan være med i lodtrækningen om billetter til VM finalen i herrehåndbold, hvis du deltager i en fotokonkurrence på dagen.

Håndboldens Dag er et nyt alternativ under “Bevæg dig for livet - Håndbold” i samarbejde mellem Dansk Håndboldforbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea Fonden og TrygFonden. Tanken med dagen er, at så mange som muligt skal have mulighed for at prøve kræfter med håndbold i hyggelige og uformelle rammer, hvor både store og små kan være med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...