Hjernesagens afdeling i Hjørring Kommune holder alle sine mange arrangementer på CKU Vendsyssel på Elsagervej i Hjørring, hvor der er samlet masser af ekspertise og viden om hjerneskader, og det er guld værd for Hjernesagen

HJØRRING: På CKUV arbejdes der med mennesker med blandt andet erhvervet hjerneskade, altså ikke medfødt, hjernerystelse og unge med særlige behov på den særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse STU.

Det er et hus med mange dygtige mennesker med masser af erfaring og viden om hjerneskader, og det er guld værd for os at kunne være på skolen med alle vores aktiviteter, møder, fester, værksteder og så videre, fortæller Richard Petersen, der er formand for Hjernesagen i Hjørring kommune.

Foreningen drives af frivillige kræfter, og Hjernesagen har brug for mange flere mennesker, der vil give et nap med.

- Vi er cirka 200 medlemmer i afdelingen, og det er ofte de samme mennesker, der yder en indsats. En del af vores medlemmer er så ramte, at de ikke kan lægge et stykke arbejde. Derfor er vi hele tiden på kig efter nye frivillige, og lige nu har vi akut behov for nogen, der kan lede vores smykkeværksted.

Det kan være en eller flere måske fagfolk eller hobbymennesker med forstand på metaller og gerne sølv.

- Giv lyd, hvis du lyst at være medhjælper på nogle af vore aktiviteter eller arrangementer, så det ikke altid er Tordenskjolds soldater, der trækker læsset, siger Richard Petersen.

Han og den øvrige bestyrelse arbejder lige nu med at planlægge programmet for efterårets aktiviteter i den lokale afdeling af Hjernesagen.

Tilbage inden sommerferien, som følger ferien på CKUV på Elsagervej, er de ugentlige værksteder med træ, glas, billedkunst og caféen hver torsdag samt ikke mindst sommerfesten onsdag den 12. juni klokken 17-21 på CKUV. Her vil der blive serveret helstegt pattegris med tilbehør, og der bliver som altid også underholdning, Amerikansk Lotteri med videre.

Hjernesagen i Hjørring Kommune bowler også, og holdet har afslutning for sæsonen den 19. juni med bøf og bowl. Denne aktiviteter foregår i sagens natur i det lokale bowlingcenter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...