SINDAL: Mandag 10. juni - 2. pinsedag - er der gudstjeneste i Sindal Præstegårdshave

Gudstjenesten begynder klokken 14, og er alle velkommen til friluftsgudstjeneste i præstegårdshaven på Astrupvej. Provst Winnie Rischel holder prædikenen.

Sindal Brass Band medvirker også i år og akkompagnerer til salmerne.

Efter gudstjenesten byder menighedsrådene fra både Astrup og Sindal på lækre kager. Tag blot selv klapstol og kaffe med!

- Vi ser frem til at mange finder vej til præstegårdshaven 2. pinsedag og håber, at vejret viser sig fra sin skønne side, lyder det fra arrangørerne.

I tilfælde af regn eller blæst henlægges gudstjenesten og kaffen til Sindal Bykirke og sognegård.

Kirkebilen kører kl. 13.30 og kan bestilles ved at ringe til Elses Taxi senest klokken 12 dagen før.

Brass Bandet har et travlt forår, hvor det senest har medvirket til at åbne Sindal marked med en festlig marchtur gennem byen.

Weekenden før var et ensemble fra Brass Bandet en tur på Læsø, hvor programmet bød på hygge, sightseeing og medvirken til årets forårsgudstjeneste på Læsø Museum.

I juni medvirker Brass Bandet både til gudstjeneste i Bindslev, på Odden og i Skagen og senere på måneden er der koncerter på Sæby Musikfestival. Hele sommeren kan man hver torsdag opleve små ensembler af orkesteret spille ved Den Tilsandede Kirke til aftensang.

Orkesteret glæder sig over, at der er mange børn, som er begyndt at spille i Sindal Skoleorkester, og at mange allerede er blevet så dygtige, at de måske snart kan rekrutteres til Brass Bandet, hvor nye medlemmer hilses meget velkommen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...