Ti haveejere åbner deres haver for alle interesserede

HJØRRING: Søndag 16. august fra klokken 13 til 17 inviterer Lørslev Borgerforening og Haveselskabet Sindal og omegns Havekreds til ”Lørslev – åben have”.

Ti af byens beboere vil denne dag byde interesserede indenfor, for at se hvordan netop de har valgt at indrette sin have. Der vil derfor kunne opleves vidt forskellige bud på haveindretninger, lige fra helt almindelige parcelhushaver til utraditionelle og anderledes måder at indrette haven på. Der vil være rig mulighed for at tage en god portion inspiration med hjem til sine egne fremtidige haveplaner.

Det er 7. år at dette arrangement løber af staben og det har vist sig som noget af et tilløbsstykke. Arrangementet har efterhånden formået at tiltrække gæster fra hele Vendsyssel. Og i bestræbelserne på fornyelse, så er der også i år nye haver blandt dem som præsenteres, udtaler Kaj M Larsen som repræsentant for arrangørerne

Der er mødested på Lørslev Cafe & Kulturhus på Ugiltvej, og herfra vil blive udleveret et lille rutekort med påtegning af, hvor de ”åbne haver” findes og hvilket tema der er for den enkelte have.

Efter denne lille ”byvandring” - hvor man også vil opleve at Lørslev ikke blot er en stribe huse langs Ugiltvej - afsluttes der med mulighed for at købe kaffe og kage ved Cafe & Kulturhuset.

Her vil Haveselskabet Sindal og omegns Havekreds stå klar til at svare på diverse havespørgsmål fra gæsterne.

Desuden vil der være mulighed for at købe planter som haveejerne har udtyndet eller fremavlet, men som er kommet i overskud, til meget fordelagtige priser.

Deltagelse er gratis

På grund af omfattende ledningsarbejde i Lørslev, er Ugiltvej spærret mod Ugilt (øst) Derfor opfordres til at køre ind i byen ad Ugiltvej fra Sæby-Hjørring vejen eller ad Møjensvej og følg blot skiltene.

Og der tages selvfølgelig de nødvendige forholdsregler til beskyttelse mod Covi 19 ved arrangementet

Arrangører er Lørslev- og omegns Borgerforening samt Haveselskabet-Sindal og omegns Havekreds

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...