Borgerforening og haveselskab inviterer til åbne haver i Lørslev - otte-ti haveejere slår havelågen op

LØRSLEV: Lørslev Borgerforening og Haveselskabet Sindal og omegns Havekreds inviterer søndag 18. august til ”Lørslev – åben have” fra klokken 13 til 17.

Otte-ti af byens beboere vil denne dag byde interesserede indenfor og se hvordan netop de har valgt at indrette sin have.

Der vil derfor kunne opleves vidt forskellige bud på haveindretninger, lige fra helt almindelige parcelhushaver til utraditionelle og anderledes måder at indrette haven på. Der vil være rig mulighed for at få en god portion inspiration med hjem til sine egne fremtidige haveplaner.

Det er 6. år, at dette arrangement løber af staben, og det har vist sig som noget af et tilløbsstykke. Arrangementet har efterhånden formået at tiltrække gæster fra hele Vendsyssel. Og i bestræbelserne på fornyelse, så er der også i år nye haver blandt dem som præsenteres, udtaler Kaj M Larsen som repræsentant for arrangørerne

Der er mødested på Lørslev Cafe & Kulturhus på Ugiltvej, og herfra vil blive udleveret et lille rutekort med påtegning af, hvor de ”åbne haver” findes og hvilket tema der er for den enkelte have.

Efter denne lille ”byvandring” - som dog også kan køres - hvor man også vil opleve, at Lørslev ikke blot er en stribe huse langs Ugiltvej - afsluttes der med mulighed for at købe kaffe og kage ved Cafe & Kulturhuset.

Her vil Haveselskabet Sindal og omegns Havekreds stå klar til at svare på diverse havespørgsmål fra gæsterne.

Desuden vil der være mulighed for at købe planter som haveejerne har udtyndet eller fremavlet, men som er blevet i overskud, til meget fordelagtige priser.

Deltagelse i arrangementet er gratis

Arrangører er Lørslev- og omegns Borgerforening samt Haveselskabet -Sindal og omegns Havekreds.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...